Meny

Umgås - Mat och vin i kombination

Träffas och umgås med familj eller nära vänner på Villa Anna, en lugn oas på Domkyrkoplan i Uppsalas mest anrika kvarter. Checka in och låt oss ta hand om er och bjuda på en fantastisk, avkopplande upplevelse.

I paketet ingår övernattning i ett av våra vackra designade rum med morgonrock, tofflor och exklusiva produkter från Nuxe. Sov en god nattsömn i sängar från Carpediem Beds of Sweden och börja morgonen med en nylagad äkta frukost.

Låt upplevelsen kring mat, vin och umgänge nå nästa nivå. I paketet ingår mat och vin i kombination på bästa sätt. Våra professionella sommelierer guidar er i en resa genom smakernas och upplevelsernas värld, med fokus på exklusiva viner. För att förlänga känslan av helgen föreslår vi en promenad längs ån, på vägen finns stort utbud av shopping och sevärdheter.

Till eftermiddagen väntar ett härlig Afternoon Tea med ett glas Champagne. Till kvällen, i Villa Annas välrenommerade restaurang serveras ni en 6-rätters avsmakningsmeny med utvalda viner.

Minimum tre rum 2595:- per person

Innehåll

  • Del i Superior Dubbelrum inklusive frukost (Tillägg för Premium Dubbelrum 100:- per person, De Luxe Dubbelrum 200:- per person, Svit 700:- per person)
  • Afternoon Tea med ett glas Champagne
  • 6-rätters meny med utvalda viner
Lägg till en extra natt i ditt weekendpaket och få lite extra tid att uppleva våra omgivningar och sevärdheter. Extra natt vid bokning av weekendpaket erbjuds till 30 procents rabatt på logipriset.

 

Producerad av studioeast