Meny

Jul och Natur – Decemberweekend

Jul och Natur – Decemberweekend

Kliv in på Villa Anna, en lugn oas på Domkyrkoplan i Uppsalas mest anrika kvarter. Övernatta i ett av våra vackra designade rum med morgonrock, tofflor och exklusiva produkter från Nuxe. Sov en god nattsömn i sängar från Carpediem beds of Sweden och börja nästa dag med en nylagad äkta frukost.

Tradition, hantverk och klassiska smaker

Låt den rätta julkänslan börja här. Här hemma på Villa Anna börjar julbordet bli en tradition. Vi vill att det ska andas ”hemma hoskänsla”, ett varmt välkomnande och förstklassig matkonst. Vi använder de bästa råvarorna och tillämpar de klassiska, traditionella hantverksmetoderna, allt för att skapa ett äkta julbord.
Varje smakupplevelse har vi med omsorg studerat för att försöka hitta rätt bland tradition och modern matkonst. Några inslag kommer säkerligen överraska och leda till härliga samtal kring borden. Att äta julbord är familjärt och de olika turerna borgar för en lång sittning. Att umgås är essensen av julkänsla för oss. Vi har utarbetat åtta olika turer för att varje smak och intensitet ska komma till sin rätt.

Från 1895:- per person

Innehåll

  • Del i Superior Dubbelrum inklusive frukost (Tillägg för Premium Dubbelrum 100:- per person, De Luxe Dubbelrum 200:- per person, Svit 700:- per person)
  • Glögg
  • Julbord

Vi serverar årets julbord mellan 21 november och 21 december.

 

Ditt brev är nu skickat till Hotel Villa Anna

Bokningsförfrågan

Namn:

Företag:

E-post:

Telefon:

Meddelande

Producerad av studioeast