Meny

Mat & dryck för festen

En högtidsstund på Villa Anna innebär att du kan koppla av som festfixare, huvudperson och arrangör. Här i Uppsalas charmiga kulturkvarter erbjuder vi dig och dina gäster smakupplevelser och service som tar den stora dagen till en högre nivå.

Här ryms 86 gäster och festvåningens känsla kan förvandlas och anpassas enligt dina personliga önskemål. Ett inglasat hörn släpper in såväl dagsljus som himlens stjärnor och salen kan till exempel släckas ned för en effektfull film- eller bildvisning via en projektor i taket.

Vid behov finns även möjligheten att reservera hela hotellet inklusive matsal, festvåning, vinkällare, hotellrum och sviter.

Menyförslag
Denna meny serveras i festvåningen för minst 15 personer. Vänligen notera att endast samma meny serveras till hela sällskapet. Vi önskar menyval en vecka i förväg. Eventuella allergier/överkänslighet meddelas i samband med beställning.

Ni komponerar en egen meny och kan köpa till kanapéer och/eller ost

Förrätt

Smörstekt toast med Skagenröra, picklad lök och Kalix löjrom

Pilgrimsmussla med rotsellerisoppa och trattkantarell

Varmrätt

Halstrad Torsk med potatispuré, fänkål och vitvinsås med fläder

Ryggbiff med tryffelbearnaise, krispig rotselleri och svartkål

Efterrätt

Chokladcremé med hasselnötsglass, körsbär och maräng

Vaniljglass med Calvados äpplen, brynt smörkräm och fattiga riddare

Canapéer x 3, 95:-

En rätt, 345:-

Tvårätters, 475:-

Trerätters, 595:-

Fyrarätters, 675:-

Chokladpralin, 25:-

Producerad av studioeast