Meny

Mat & dryck för festen

En högtidsstund på Villa Anna innebär att du kan koppla av som festfixare, huvudperson och arrangör. Här i Uppsalas charmiga kulturkvarter erbjuder vi dig och dina gäster smakupplevelser och service som tar den stora dagen till en högre nivå.

Här ryms 86 gäster och festvåningens känsla kan förvandlas och anpassas enligt dina personliga önskemål. Ett inglasat hörn släpper in såväl dagsljus som himlens stjärnor och salen kan till exempel släckas ned för en effektfull film- eller bildvisning via en projektor i taket.

Vid behov finns även möjligheten att reservera hela hotellet inklusive matsal, festvåning, vinkällare, hotellrum och sviter.

Menyförslag
Denna meny serveras i festvåningen för minst 15 personer. Vänligen notera att endast samma meny serveras till hela sällskapet. Vi önskar menyval en vecka i förväg. Eventuella allergier/överkänslighet meddelas i samband med beställning.

Ni komponerar en egen meny och kan köpa till kanapéer och/eller ost

Förrätt

Sotad lax med grön sparris, ramslökscremé, hasselnötsvinägrett och rågbrödschips

Crème Ninon med räkor, surdegkrutonger och smörgåskrasse

Varmrätt

Halstrad Regnbåge med färskpotatis, forellrom, vit sparris och Sandefjordsås

Lammrostbiff, palsternackskräm och rökt vårlök, gulbeta, mandel samt citron och libbsticka sky

Efterrätt

Vaniljkokt rabarber, rabarbersorbet, yoghurtskum, lakritsmaräng och ängsyra

Körvelglass med färska bär, flädergrädde och krossade drömmar

Canapéer x 3, 95:-

En rätt, 345:-

Tvårätters, 475:-

Trerätters, 595:-

Fyrarätters, 675:-

Chokladpralin, 25:-

Producerad av studioeast